Mainosteline

Roll up teline on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Pop up seinä on isokokoinen, helposti asennettava messu- ja mainosseinä. Asentaminen on nopeaa ja seinä vie pakattuna vain vähän tilaa. Ei ole kuitenkaan yhtä monikäyttöinen kuin mainostrussi.

Esiteteline mainosesitteiden (vihkoset, esitteet, luettelot, tiedotteet) jakamiseen ja säilyttämiseen soveltuvia hyllyjä. Osa niistä on kannettavia.

Rajaustolppa on hyvä apu jos messuilla tarvitaan kävijöiden kulunohjausta hoitaa.

Erittäin laadukkaat Euroopassa valmistetut ilmoitustaulut, porrastaulut, menutaulut, infotaulut, valkotaulut ym

Valomainos osiosta löytyy erillaiset valokyltit julkisivuun tai kauppakeskukseen. On myöskin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettut valolaatikot sekä SEG valomainokset ja sisäisesti valaistut messuseinät.

Salkoliput / mainosliput on vakiomittaiset liput lipputankoon. Ne on suurkuvatulostimella painettu yleensä 110-120 g/m2 lippukankaalle.

Beach flag mainosliput on helposti siirrettävät sisä- ja ulkotiloihin tarkoitetut liput. Valikoimassa on useita erilaisia malleja vaihteleviin käyttöympäristöihin sopivilla jaloilla.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / a-ständi. Ulkotapahtumien yhteydessä tulee tarpeen myös kannettava mainosbanderolli.

Suurkuvatulostus on synteettisen kankaan 4-väritulostus mainos- tai sisustuskäyttöön.  Meidän tulostusleveys on 3,2m ja -pityys riippuu materiaalista.

Kaikki nämä ja muut mainostelineet myy kätevästi
Comdecor OY Laki 26
12915 Tallinn, Viro
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu