Mainosteline

Roll up on helppo ja nopea asentaa. Tämä on oiva vaihtoehto silloin kun nopeus on tärkeintä.

Pop-up seinä on isokokoinen, helposti asennettava mainos- tai messuseinä. Asentaminen on nopeaa ja seinä vie pakattuna vain vähän tilaa. Ei ole kuitenkaan yhtä monikäyttöinen kuin mainostrussi.

Esiteteline mainosesitteiden (vihkoset, esitteet, luettelot, tiedotteet) jakamiseen ja säilyttämiseen soveltuvia hyllyjä. Osa niistä on kannettavia.

Salkoliput / yritysliput on vakiomittaiset liput lipputankoon. Ne on suurkuvatulostimella painettu yleensä 110-120 g/m2 lippukankaalle.

Suurkuvatulostus on synteettisen kankaan 4-väritulostus mainos- tai sisustuskäyttöön.  Meidän tulostusleveys on 3,2m ja -pityys riippuu materiaalista.

T-Flex – tekstiilikankaalla päällystety tilanjakaja / seinäke / sermi alumiinikehyksissä toimistoon tai messuille. Helposti vaihdettavalle kankaalle voi painattaa valokuvia, yrityksen logon tai mainoksia.

Sisä- ja ulkotiloihin sopii myyntipisteen mainostamiseksi myös kokoon taitettava ja helposti liikuteltava a-teline / mainostaulu. Ulkotapahtumien yhteydessä tulee tarpeen myös kannettava mainosbanderolli.

Valokaapit ja valotaulut osiosta löytyy erilaisiin vaihtuviin mainoskampanjoihin tarkoitettuja snap-frame valokaappeja sekä tuotemerkkimainoksiin sopivia valolaatikkoja.

Kaikki nämä ja muut mainostelineet myy kätevästi
Comdecor OY
Laki 26, 12915, Tallinn,Viro,
sähköviestit: sales@mainostelineet.eu